onsdag 25. mars 2009

En liten venn...

Er det ikke supert når barns leker en sjelden gang harmonerer med egne interiørinteresser?
.
Her i gården har det vært full rulle i det siste inntog av alt vi har av familie som kan krype og gå (nesten i alle fall..). Lillemann har blitt feiret med brask og bram. Stor stas og bli tre år!


Så med andre ord har mor måttet prioritere bort en del ting (som å nappe øyenbryn, generell personlig "pampering" og blogging...).

.


Tusen takk til alle for hyggelige kommentarer!
Ønsker alle en super dag!

onsdag 11. mars 2009

Litt nytt....


Det skjer ikke så mye her for tida, men litt har nå likevel endret seg og kommet i hus. På soverommet vårt har lille skatten fått en egen seng. Han kommer stadig oftere inn til oss og det blir litt trangt i senga, så da har vi løst det ved å lage en koselig seng rett ved vår. De lærde vil nok strides om det er den rette måten å løse det på.... :-/


Synes det ble riktig så koselig, men så langt sier prinsen takk - men nei takk. Han vil heller ligge mellom mamma og pappa....


I dag kom speilet vi har ventet på som skal stå i den nye stolkroken. I og med av vi mangler det øvrige til kroken (som stol, lampe og bord) blir det en midlertidig løsning.





Ha en super kveld! :-)

søndag 1. mars 2009

Helgekos :-)


På lørdag hadde min kokkelerende mann smekket sammen en utrolig god amerikansk versjon av fajitas. Det var nydelig med maislefser, stekt løk og paprika, chilibønner, kylling, biff i skiver, gjemmelaget guacamole osv. Det var nesten så jeg ble litt irritert for vi har vært sammen i over 5 år og dette er en rett han tydeligvis har kunnet hele tiden (fra sin tid i USA) men funnet for godt å vente til nå med å lage til meg.... hmmm ;-/ Utrolig digg! Tusen takk, skatt. La det ikke bli like lenge til neste gang!!!


Som disse bildene tydelig viser har vi snø i bøtter og spann. Disse bildene er tatt ut gjennom vinduet. Nydelig!

En liten mann i sinkbaljen med prinsekrone (fra karnevalet i barnehagen)....


Nå står sagogrynsgrøten og koker på kjøkkenet, mens 5 mila er i full gang. Sånt får jeg søndagsstemning av. Etterpå skal vi til Badeland og kose oss!
.
Sagogrynsgrøt
1 l helmelk
75 g sagogryn
2 ss sukker
1 ts salt
(Mandeldråper)
Kok opp melk og ha grynene oppi. La det hele koke under omrøring i 20-30 min. Ha i sukker og salt og mandeldråper om ønskelig. Server med rødgrøt. Nam!!
.
Sagogrynsgrøt minner meg om farmor som pleide å lage det til dessert. Jeg kan til og med huske første gang jeg smakte denne nydelige grøten. Det var på en holme i skjærgården utenfor Vestbygd som heter Silsand-øya. Det var sommer og sol og varmt og jeg dro ut dit med båt sammen med farmor (vi var på hytta i Vestbygda). Det var masse folk der som badet og solte seg. En barndomsvennine av farmor hadde med seg en stor gryte med sagogrynsgrøt som jeg fikk så mye jeg ville av. Så godt som det smakte da, kommer det aldri til å smake igjen!
Takk for at du tittet innom! :-)